AT 12.000 KMS FROM YOU



Passo els dies just aquí, però segueixes molt lluny de mi. No sembla una distància considerable, però resulta una gran barrera. Papers, tràmits, burocràcia, llargues esperes, desesperació, frustració .... Barreja de sensacions separades en petits espais de temps. At 12.000 KMS from you, un blog on la Nath i el Xavi narren com fa prop d'un any decideixen emprendre la millor de les aventures. L'aventura de ser pares. Comencen un procés d'adopció i aquesta es la distància que separa Barcelona de Vietnam. La distància per poder trobar-se amb la seva filla.

Per uns moments canvio el meu paper. No puc parar de llegir. M'enganxa. Admiro la fortalesa i la il.lusió que transmeten. Han decidit fer realitat el somni de ser pares, i no pararan fins aconseguir-ho. Res ni ningú no els aturarà, malgrat saben que no serà un camí fàcil. Molts cops es trobaran estretament units en la seva soledat, caminant per un fil molt prim. Però sabent que es tenen l'un a l'altre, ingredient necessari per no defallir. I es que sovint la vida es injusta. Les notícies sobre maltractaments infantils i nadons abandonats ens ensenyen una altra cara de la vida. Per sort, desconeguda per tots aquells que hem tingut la gran sort de gaudir d'una família i d'uns pares, biològics o no, que ens han estimat. I es que ser pare es lo més gros que et pot passar. Almenys jo no he viscut res semblant. El Nil i la Martina son part de tot el que jo faig, donen sentit al meu dia a dia.  No es cap obligació, i respecto la gent que decideix no fer-ho. No la jutjo, es legítim. Però tots els nens que neixen tenen el dret de tenir una família que els faci feliços.

Desitjo que aquests 12.000 kilòmetres, aviat sigui nomes la distància que us quedi per tornar a casa amb la petita Lihn. Una nena destijada i afortunada, perquè estic convençut de que sereu uns pares fantàstics. Un gran exemple de que no es pot vèncer a qui no es rendeix.  


Comentaris