10 DE MARÇ DE 2012




Els que em coneixeu, ja sabeu que soc una persona poc donada als discursos, no com el nuvi ... però avui no m’agradaria deixar passar l’ocasió per dir unes breus paraules. Avui es un dia especial, molt especial. El meu germà petit es casa, i això no passa cada dia. Em fa molta Il.lusió. Serà especial per a tots els que tenim la sort de poder compartir amb vosaltres el dia d’avui i formar part de les vostres vides, i especial també per a totes aquelles persones que malauradament ens han deixat, però que de ben segur avui també estan aquí presents. Avui al cel també hi haurà festa grossa. Em sento afortunat de tenir-te com a germà, sempre hem tingut un feeling especial, malgrat sempre t'he guanyat a ping-pong i a futbol.... T’has fet gran Jordi, i potser la vida t’ha fet madurar més ràpid del que et tocava, però ho has superat amb nota. No has canviat... tossut com l'avi, generos com l'avia, extrovertit com el papa, i amb un cor immens com la mama.

Dir-te que has fet sort. La Laia, en aquest temps que heu recorregut junts t’ha demostrat i ens ha demostrat que t’estima. Ha estat en els bons moments, cosa que es fàcil, però ha sapigut estar al teu costat també en els moments més durs i difícils de la teva vida, i això no te preu. Gracies Laia, gracies per tot. Cuida’l .... n’estic segur que ho faràs.

També vull fer un esment als teus amics, la teva altre petita gran família. Han demostrat que ho donarien tot per tu. Sense ells, la teva felicitat no seria completa. Gracies Rayito. T’has guanyat a pols això de ser el padrí .... ningú millor que tu, una amistat que perdura des de fa més de 30 anys. Gracies Jorba, Juanmi, Albert, Oscar, Marcel, Alex i a tota la resta , no vull excloure a ningú. .... Manel, un dia que no se si recordaràs, em vas dir que estigues tranquil, que el cuidaríeu. No m’has fallat. Sempre t’estaré agraït. Moltes gracies.

Doncs res mes, dir-te que potser no t’ho havia dit mai, que però vull que sàpigues que estic molt orgullós de tu. No cal que us digui que ens teniu al vostre costat per tot el necessiteu. Desitjo de tot cor que sigueu molt feliços, que gaudiu a tope del dia i sobretot del super viatge que us espera .... Ahhhh!!! i no puc acabar sense dir això perquè sino el Nil se m’enfada ... No trigueu gaire ens fer-nos tiets!!!!!

Us estimem,


​Xavi, Laura i Nil ....

Comentaris