GRÀCIES PEP

Vas entrar per la porta de darrera, i te'n vas per la porta gran, convertint els dubtes del principi, en fets i paraules. Com vas predir ens ho hem passat molt i molt be durant aquets quatre anys. Egoistament, tots volíem negar l'evidencia i somiàvem amb la teva continuïtat, però la teva decisió t'honora i s'ha de respectar. Un altre cop, ens has donat una lliçó de com fer les coses. T'hi has deixat la pell. Jo sempre podré dir que vaig tindre la sort de poder veure jugar el millor Barça de la història. La generació dels Leo, Puyol, Xavi, Iniesta, Piqué, Valdés, Cesc i companyia. 

Fa anys vaig tindre el privilegi de creuar unes paraules amb tu, en la meva època de col·laboració amb l'Albert Benages en el futbol base del Barça, quan tu ja triomfaves com a jugador, i deixaves entre veure aquesta personalitat que et fa ser únic i especial. Va ser breu però em vas impressionar. Deixant de banda els colors, has fet molt per aquest esport que cada cop esta mes corromput. Ens has ensenyat el camí per veure que encara es pot salvar i que els diners no ho poden comprar tot. Em dol sentir dir-te que marxes buit.... T'emportes una maleta plena de records, el reconeixement dels teus i dels altres, 13 títols que esperem que siguin 14, i l’agraïment profund de tots els barcelonistes que hem tocat el cel i hem vibrat amb aquest equip com no ho havíem fet en aquests mes de cent anys d'història. Gràcies a tu estem orgullosos de ser culés. Guanyem o perdem, podem dir arreu amb el cap ben alt que ser del Barça es el millor que hi ha. Has canviat la historia, i això està a l'abast de molt pocs.... Som un club de referència admirat al món sencer, amb uns valors i uns sentiments que van molt mes enllà del futbol com a tal. No pel que has aconseguit sinó per com ho has fet. Has fet país, ens has fet adonar que si penquem i ens aixequem ben d'hora som imparables. Que si caiem, ens podem tornar a aixecar, i que des de dalt del campanar, podem veure el campanar veí. 

El meu fill sap i sabrà qui es i qui va ser en Pep Guardiola, perquè crec que tot i ser inimitable, ets un exemple a seguir. Espero que en Tito aconsegueixi que siguem sent eterns, malgrat la teva empremta sigui inesborrable i historia viva del club que porto al cor. Gràcies Pep!

Comentaris

JuanMi ha dit…
Enorme Xavi! :*