FELIÇ ANY 2012!!!


Un nou dia 31 de desembre, i ja serà el 36è que visc. El temps passa, de vegades sense que ens n'adonem, de vegades ens passa per sobre, i d'altres ens frena o ens empeny, però sense aturar mai el seu ritme. Un nou any que passa, que deixem enrere, però que s'afegeix a la maleta de la nostra vida, ja que segur que hem viscut coses que mai s'esborraran del nostre record. Records que ens han fet créixer, que ens han fet avançar, malgrat que no ens ho sembli de vegades. Aprenem, cada dia, com un nadó, a caminar més i millor. Caiem, ens aixequem i seguim caminant.

És cap d'any, i això vol dir que ja queda menys perque s'acabin les festes. Jo, malgrat la cançó dels Glaucs, no voldria que tot l'any fos Nadal. Personalment, es l'època de l'any que menys m'agrada, tot i que l'arribada del Nil ha fet que recuperi part de la il.lusió i de l'esperit nadalenc. Aquest any no penso fer cap promesa pel nou any que comença, ja que fer-ho seria condicionar potser el que m'espera. Somnis, sí que en tinc, i la majoria ben senzills. Us encoratjo a somiar, encara que siguin temps difícils, o que no estigueu passant pels vostres millors moments: malgrat la boira cal caminar, com deia Lluís Llach.

Avui, brindaré per la gent que he perdut, encara que els senti molt a prop, i pels que en algun moment, han estat propers a mi i que, ara, ja formen part del passat. Brindaré també per aquelles noves persones que han entrat en la meva vida durant aquest any, que m'han fet somriure, que m'han fet sentir acompanyat, especial, feliç, i que espero que no en surtin mai. Brindaré també per la meva família, que també s'ho mereixen, i pels meus amics. Brindaré perquè s'acabi la tortura cultural i el robatori econòmic que pateix el meu país, i perquè ens puguem apropar una mica més a la independència durant el 2012.

Us animo a brindar per totes aquelles bones coses que us han passat durant aquest any que s'acaba, per aquella gent que us estima i que us fa sentir especials. Us animo a oblidar aquelles coses que us hagin fet mal, que us hauran servit per créixer, sí, però que no poden fer-vos afluixar ni alentir el pas cap als horitzons de la vostra vida. Mireu endavant, sigueu valents, vius i amb coratge.

Que tingueu un bon any 2012, un any ple de somriures i de grans moments amb la gent que estimeu.

Comentaris

Quim Fernandez ha dit…
Jo brindaré perquè en Xavi de Pablo continuï sent en Xavi de Pablo. Bones festes, fins aviat, una abraçada !
Unknown ha dit…
Brindare amb tu per tot els teus desitjos quue faig meus ja!!
Un any 2012 ple de noves i bones experiencies.