DECISIONS DIFICILS



Quan ets fill, hi ha un munt de coses que et passen per alt. En canvi, quan ets pare te n'adones de lo rellevant que pot arribar a ser alguna decisió, que de ben segur pot marcar el futur d'aquella cosa tant petita que de mica en mica, es va convertint en un homenet. 

Una de les més importants, rumiades i consensuades en el nostre cas, ha estat sens dubte, el tema de l'educació. El complicat pas de la llar d'infants a l'escola dels "grans". Per molt que t'ho hagin explicat, no ho saps fins que no t'hi trobes. Segur que els nostres pares hi van passar, i avui som qui som, gràcies en gran part, perquè en el seu dia ells van fer una bona elecció. 

El passat diumenge 6 de novembre, a l'escola Ginebró es va celebrar el Cros tot col·laborant amb la Marató de TV3, dedicada aquest any als transplantaments. El dia va ser plujós però es va crear un caliu impressionant. Enguany, 583 corredors inscrits. Alumnes i ex alumnes, pares i mares, familiars, mestres... tothom s'hi va implicar d'allò més, i el 8è Cros va ser un èxit total. Per nosaltres era el primer any, i varem quedar al·lucinats. Contents de la decisió i de ser on som. 

Pots sortir mes o menys intel·ligent, però el que no pot fallar mai son els principis. Valors com la solidaritat, la tolerància i la responsabilitat son bàsics per fer persones millors, més racionals i raonables, més autònomes i ben preparades, amb una actitud positiva davant els reptes d’un món exigent, obert i democràtic. Educar sempre tenint en compte els valors ètics universals. I mes amb els temps que corren...

Comentaris