ELS TEMPS ESTAN CANVIANT


T'aixeques un bon dia i te'n adones que el món s'ha tornat boig. La gent en té els collons plens i decideix sortir al carrer. Volem dir que ja n'hi ha prou, i estem en el nostre dret. Prou de prohibicions. Prou de seguir el joc a tots aquells que s'omplen la boca defensant els nostres interesos, i que a l'hora de la veritat nomes vetllen pels seus i per la seva ambició de poder. Es indignant i vergonyós veure i viure les retallades de sanitat i d'ensenyament, entre d'altres, mentre ells segueixen mantenint els seus privilegis, tot i que la culpa es de la seva mala gestió. Es infumable veure els debats electorals. Es impresionant veure l'acampada a Plaça Catalunya. En fi, es patètic estar en mans d'aquesta gent. A on anirem a parar? Quin futur els hi espera als nostres fills? Això ja es una questió que va molt més enllà de l'anhelada indepèndencia. Es questió de principis, dignitat i seny. Independentment de les tendències politiques, tenim que buscar el millor pel lloc on vivim, pel nostre petit pais. No defallim i seguim en la lluita. Els temps estan canviant.....

Comentaris

Quim Fernandez ha dit…
D'acord. Però no només s'ha de criticar. El polític, el bon polític, la bona política hauria de parlar de fets, no de queixes. Tu dius molt bé que els debats son infumables. Ho son perquè no es proposa res.

Comencem a proposar.
1) L'especulació s'ha de permetre, però amb taxes. La famosa tasa Tobin és prou bona.
2) Si s'ha de disminuir la jornada laboral de tothom, perquè tothom pugui tenir cabuda, benvinguda sigui la retallada salarial. Si hi ha un 20% d'atur,...treballem 6 hores en lloc de 8 i repartim la feina.
3) Les hores extres no es poden consentir si hi ha atur. Un aturat pot desenvolupar la feina igualment
4) Prou d'avantatges per a "vagos" i "jetes". S'ha d'atorgar ajut a qui ho necessiti. S'ha de vigilar molt de prop les finances de tothom per veure si realment està necessitat o no. Això ja ho fa i ho pot fer Hisenda
5) L'economia submergida és el càncer i la PRIMERA cosa que s'ha de combatre. Posem cossos especials d'agents que cobrin fixe i una remuneració extra per cada "trampa" que descobreixin.

Podríem seguir,...la meva conclusió és que el mon financer té bona culpa del que ha passat, però no tota. Visc rodejat de gent que abusa del sistema i no tinc ni puta idea d'on denunciar-ho.

L'èsser humà, per natura, és dolent.

Quim